RENOVA LA QUOTA 2016

Ja podeu pagar la quota de soci/òcia de la AVV de l'any 2016 (10€ any).
Per fer possible el pagament, haureu d'anar al local de l'AVV al Casal Cívic els dilluns de 19.00 a 21.00.
HI HAURÀ OBSEQUI PER ALS SOCIS/ÒCIES!



10/12/09

Hem Tornat!!!



Hola veïns i veines del barri!! Després d'una temporada de desconexió, tornem a connectar-nos a la xarxa. La idea es intentar mantenir aquest ritme i quina millor forma d'acabar l'any que explicant que al Casal del nostre barri, del dia 14 al 18 de desembre, hi haurà tot un seguit d'activitats. També us vull informar del concurs que es farà per les festes nadalenques. el concurs es basarà en una carta als Reis Mags. Aquí us deixo les bases. I sense cap més dil·lació, aprofito per desitjar-vos un bon nadal a tothom!!





BASES DEL CONCURS “ESCRIU UNA CARTA ALS REIS MAGS”



L’AVV Pla del Bonaire i el Casal Cívic amb la Taula d’entitats i serveis del Pla de Desenvolupament Comunitari convoca la primera edició del Concurs “Escriu una carta als Reis Mags” dins els actes de la Setmana de Nadal del barri. L’objectiu d’aquest concurs és fomentar la pràctica de l’escriptura de la llengua catalana, estimular la imaginació i passar una bona estona.

1a. Hi podran participar tothom que ho desitgi; el concurs comptarà amb dues categories: la infantil de 4 a 18 anys; i la d’adults, a partir de 18 anys.

2a. L’extensió de l’original serà màxim 4 folis. No s’estableix extensió mínima.

3a. El termini d’admissió serà fins el 17 de desembre a les 20h al Casal Cívic.

4a. La presentació: l’ha d’haver realitzat un sol autor, escrit en català, a mà o a ordinador. S’adjuntarà un sobre tancat, a la part exterior el títol del treball, el pseudònim, i la categoria a la qual es presenta la carta. I a dins, constaran les dades personals, nom, cognoms, edat, adreça i telèfon de contacte.

5a. La carta haurà de començar amb “Estimats Reis Mags”, i a continuació el text és lliure. Es valorarà l’expressivitat i la originalitat i el caire divertit d’aquestes. Les cartes es podran decorar.

6a. El Jurat serà format per persones il·lustres del barri. Qualsevol esdeveniment no previst en aquestes bases serà resolt pel Jurat.

7a. Es donarà a conèixer el veredicte del Jurat durant la Festa de Nadal que se celebrarà al Casal Cívic el proper 18 de desembre, a partir de les 19h. Hi haurà dos premis, un per cada categoria; el Jurat però pot concedir diferents accèssits. Els premis també consistiran en la lectura de la carta davant dels assistents a la Festa de Nadal.

8a. Es podran reproduir i difondre les cartes que es presentin al concurs, només amb la finalitat de fer difusió o publicitat de les seves activitats i serveis de qualsevol forma i en qualsevol mitjà, com també utilitzar-les en documents compiladors, memòries o similars.

9è. La participació en el concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.

Bona sort a tothom!





1 comentari: