RENOVA LA QUOTA 2016

Ja podeu pagar la quota de soci/òcia de la AVV de l'any 2016 (10€ any).
Per fer possible el pagament, haureu d'anar al local de l'AVV al Casal Cívic els dilluns de 19.00 a 21.00.
HI HAURÀ OBSEQUI PER ALS SOCIS/ÒCIES!



6/4/11

"DIFERENTS", UNA REFLEXIÓ INTEL·LIGENT

Amb motiu del 20è Aniversari de l’Associació GRUP CALIU, tenim el plaer de convidar-vos a l’acte de presentació del Documental “DIFERENTS” que tindrà lloc el proper dimecres 13 d’Abril a les 18.30h al Casal Casal Cívic Pla de Bonaire. La iniciativa de l’acte ha sorgit des de Dismifísics, l’Associació Vallès Amics de la Neurologia – AVAN i el Pla de Desenvolupament Comunitari del Pla del Bonaire. 

DIFERENTS és una iniciativa audiovisual on els protagonistes són les pròpies persones amb discapacitat intel·lectual, la qual té per objectiu reflexionar sobre el tractament actual que tenen les persones amb discapacitat intel·lectual i les persones amb problemes de salut mental, i ho fa remuntant-se a dos moment claus en la nostra història recent: l’Alemanya nazi i l’Espanya franquista.

L’acte comptarà amb la presència d'alguns dels protagonistes i al final podrem gaudir d’un pica-pica tot comentant la pel·lícula. Podeu visitar el seu bloc (
documentaldiferents.blogspot.com) per conèixer millor la iniciativa.

Ens agradaria poder comptar amb la vostra presència, per això cal confirmar-la enviant un e-mail a la següent adreça de correu electrònic:
pdc.pladebonaire.cantusell@gmail.com (aforament limitat).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada